Det här är styrelsen 2018

Magnus Malm (Ordförande)Bild

Jag är pappa till Nellie som går på Blåbäret och vi bor i Nya Långenäs. Vi har gått på Skogsbäret fyra terminer. Hösten 2017 gick jag med i styrelsen och våren 2018 tog jag över posten som ordförande. Jag ser det som en förmån att kunna vara med och påverka och utveckla en verksamhet som våra barn spenderar så mycket tid i. När jag inte är ordförande för Skogsbäret jobbar jag som Butikschef på Plantagen i Kungsbacka.

Jenny Thorell (Drift)

Text kommer

 Emma Kristiansen (Nya Barn)

Min sambo Marcus och jag flyttade till Mölnlycke för ett år sedan och det var i precis lagom tid att skola in vår son, Oliver född -15. Vi har varit på lite olika förskolor och hälsat på men det var inte förrän på Skogsbäret det liksom klickade. Direkt när vi kom in kände vi oss hemma! Vi älskar Skogsbäret främst för de fantastiska pedagogerna, som också bidrar till den mysiga miljön. Att det är en liten förskola med egen kock och att vi bor bara några minuter bort är också en stor fördel!

Jag är med i styrelsen sedan januari 2018.

Erica Kuhn (Ekonomi)

Jag och min man Mathias är föräldrar till Livia (-12) och Felicia (-14) som går på avdelningen blåbäret. För oss var det en självklarhet att välja kooperativ förskola där man har möjlighet att påverka och engagera sig i sina barns vardag.

Genom de gemensamma aktiviteterna och de åtaganden som finns kommer man personalen, övriga föräldrar och barn nära. Vi uppskattar den familjära och varma känslan som Skogsbäret utstrålar. Att veta att mina barn går till en förskola med engagerad och kunnig personal känns tryggt. Skogsbärets egna kock serverar fantastisk mat som barnen mer än gärna berättar om!

Mitt uppdrag i styrelsen är att vara kassör där jag ansvarar för de ekonomiska frågorna.

Maria Dillström (Sekreterare)

Jag och min sambo Martin flyttade till Mölnlycke hösten 2014. Vår dotter Amanda, född 2013 började då på Smultronet och har trivts jättebra sedan starten. Det har alltid känts tryggt och bra att lämna henne och vi har alltid känt oss välkomna när vi kommer. Amandas lillebror Alvin, född 2014 kommer såsmåningom också att börja på Smultronet. Vi tycker att kooperativ är positivt eftersom vi har insyn i förskolans verksamhet och har möjlighet att påverka. Genom de insatser man gör har man också möjlighet att lära känna andra föräldrar på förskolan. Jag är med i styrelsen sedan höstterminen 2015.

Christian Wathne (IT)

Bor i Orrekullen tillsammans med min fru Marjo och son Elliot född 2014 endast några minuters promenad från förskolan. Vi valde Skogsbäret för dels den goda maten som lagas av den duktiga kocken i det egna köket, dels den härliga och engagerade personalen. Även positivt att det ligger nära där vi bor. Mitt uppdrag i styrelsen är att ansvara för det tekniska på förskolan som datorer, Ipads, skrivare, hemsidan och vårt intranät. Medlem i styrelsen sedan våren 2017.

Anna Ramsey (Suppleant)

Text kommer